Loading...
Aan ’t woord2019-02-11T10:27:50+00:00

Na jarenlang voor consultancy- en interim-managementbedrijven te hebben gewerkt, besloot ik in 2017 een eigen bedrijf te starten. Met de opgedane ervaring wilde ik mijn netwerk, het plezier in het onderhouden van persoonlijke contacten en het vermogen om relevante verbanden te leggen, inzetten om professionals en organisaties die zich bezighouden met activiteiten die er écht toe doen bij elkaar te brengen. Vrijwel iedere dag ontmoet ik zeer betrokken mensen die werken voor bedrijven in de life sciences industrie. Mensen die alles in het werk stellen om nieuwe medische technologie, medicijnen en therapieën te ontwikkelen, produceren en leveren voor het verlichten van pijn, het verbeteren van de kwaliteit van leven van patiënten en het blijvend verbeteren van de gezondheidszorg.

Ik ben er trots op en dankbaar voor dat Qaldera een bijdrage levert aan de doelstellingen van gerenommeerde organisaties door ze te ondersteunen met de juiste (interim-) professionals. Dit is onze passie, ons dagelijks werk en dit is waar we goed in zijn! 

Lees hieronder reacties van onze klanten en kandidaten.

Richard van Dronkelaar

Richard van Dronkelaar
Eigenaar Qaldera

Een belangrijke rol…

Ik ben een paar jaar geleden met Richard in contact gekomen en werk sindsdien met hem samen als wij interim supply chain professionals nodig hebben. Hij is goed thuis in de med-tech industrie, kent onze uitdagingen en hierdoor kan hij onze behoefte goed in kaart brengen. Hij weet in korte tijd geschikte kandidaten voor te stellen en enkelen daarvan zijn bij ons aan de slag gegaan. Zij hebben uiteindelijk een belangrijke rol gespeeld bij een aantal verander- en optimalisatie trajecten. Richard is een prettig vakman en ik kan hem van harte aanbevelen.
– Erik Kremer, Director Operations EMEA Cardinal Health

Recente berichten

Categorieën

Ga naar de bovenkant