Opdrachtgever

Qaldera werkt voor uiteenlopende bedrijven maar heeft vooral veel ervaring met de life science industrie. Bedrijven actief in de markt voor medische- en biotechnologie, de farmaceutische- en de voedingsmiddelenindustrie hebben een grote maatschappelijke en economische impact. Zij zijn er met innovatieve producten en diensten op gericht om ziektes te voorkomen en te genezen, pijn te verzachten, levens te verlengen en de kwaliteit van leven te verbeteren.

Qaldera levert graag een bijdrage aan de groei en het succes van deze bedrijven door ze te helpen in te spelen op veranderende marktomstandigheden en bij het maken van de vertaalslag van strategie naar realisatie.

We zijn trots op onze ervaring en resultaten in deze dynamische sector waarin de individuele kwaliteiten en drijfveren van mensen een belangrijk verschil maken.

Kandidaten

Wij ontzorgen onze opdrachtgevers door ze in contact te brengen met professionals die weten wat het is om met de ‘voeten in de klei’ te staan en die je zogezegd ‘om een boodschap kunt sturen’. Wij werken met professionals die goed zijn in de analyse, krachtig in de uitvoering en succesvol in het managen van verandering. De kandidaten die wij voorstellen hebben veelal ruime leidinggevende ervaring, zijn vertrouwd met de ontwikkelingen in de branche van onze opdrachtgevers en spreken hun taal. Dat schakelt makkelijk, snel en draagt bij aan het succes.

Wij komen altijd graag in contact met zelfstandige professionals met de juiste achtergrond, kennis, ervaring en veranderkracht die plannen en ideeën tot realiteit maken en die passen bij de organisaties waarvoor wij werken.